Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Agatha Christie Fesztivál - A kalaposlány - Alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

Agatha Christie Fesztivál - A kalaposlány - Alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

A derbykről és elegáns esküvőkről már sokak számára jól ismert alkalmi fejdíszt lehet készíteni a foglalkozáson. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az alkotásra, melyhez az alapanyagot mi biztosítjuk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 15. vasárnap, 11:00

Agatha Christie Fesztivál
A kalaposlány – alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

A derbykről és elegáns esküvőkről már sokak számára jól ismert alkalmi fejdíszt lehet készíteni a foglalkozáson. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az alkotásra, melyhez az alapanyagot mi biztosítjuk.

Virág Anna kalaptervező évtizedes tapasztalattal rendelkező mesterektől tanult, hogy álmát megvalósíthassa. Ma egy bájos kalapszalon tulajdonosa, és nem szűnő lelkesedéssel munkálkodik a klasszikus értékek megőrzésén. Előzőévi fesztiválunkon csak a kalapjait csodálhattuk. Idén alkotóműhelyében lehetőség lesz stílusos fejdíszek, hajdíszek elkészítésére is.

Ajánlatunk


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Ajánló


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!