Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


2 000 Ft - 2 800 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadásokAGOSTONEHENGE - Ágoston Béla zeneszerzői estje

A CD korszaknak vége. Az első cd-m 1999-ben jelent meg, az utolsó 2019-ben.
Ennek a 20 évnek az anyagából válogatok, miközben a CD-k úgy állnak otthon a polcon, mint a STONEHENGE kövek Angliában – már nem is tudjuk mi célt szolgáltak…

3 lemezanyag állt össze úgy, hogy népi ütő és dallam hangszereken játszó barátokkal zenéljek: LAKNI,LAKNI 1999 Szabó Zoltán duda , Virág Tibor ütőhangszerek(Periferic) , JAZZTARISZNYA 2003 Benke Ágoston Félix szájharmonika, Geröly Tamás Sándor ütőgardon (Gryllus), FOLKING 2014 Kovács Márton hegedű, Szabó Dániel cimbalom (JazzYear 2017 Hunnia Records on Spotify).
Ezeken a lemezeken a dob-bőgő-szaxofon trió bővült ki a vendégekkel, ezen a koncerten pedig az ÁGOSTON KÜNTETT idézi fel az elmúlt időt.

A műsorban szerepel egy kivonat arról a 3 lemezről, amely a népi hiedelmekhez kapcsolódik: 1. Mágia Nosztra 2006 (Binder) (A TORONYZENÉSZ ÁLMA – KONCERT /SOUND THE WATCH – JazzYear 2017 Hunnia Records on Spotify), 2. Tikmonka – Frank Londonnal 2009 (ETNOFON), 3. Oldás és kötés – Binding and Loosing 2006 /JazzYear 2017 Hunnia Records on Spotify

Feldolgozáslemezeimről is elhangzik egy-két szám: 1. MELES-MELES 2002 – Kispál és a Borz (Moha és Páfrány), 2. LENGYEL TANGÓ 2014 – Víg Mihály (Gryllus) 3. ORFEONÁLÉ – 2020 MŰPA felvétel a Magyar népdal napján az ORFEÓ Zenekar dalaiból.

A koncertből kimaradnak világzenei tevékenységem idézetei, de egy bemutatást megérnek a VERSI VARSA – GYEREK, VILÁG, ZENE című cd (Gryllus) illetve a ZUBOLY lemezek (Megadó Kiadó, Hunnia Records, Budapest Vinyl) és az AGOSTONES cd-k Ördögbomba 2005 , Dudapest Cirkusz 2007 címmel(Etnofon).

Szabad improvizációból kinövő alkotások: SZÁJBÓL SZÁJBA 2004 (s10), MONOTON KOKTÉL (JazzYear 2017 Hunnia Records on Spotify), KERUB – Flying Modus (Hunnia Records)

A KNUTDUT MEN (Dunno - BMC, Summaya - Hunnia Records) pedig már egy JAZZes történet, mondhatni a Dél-Alföldi Szaxofonegyüttes Ágostonos folytatása.

Ez az én STONEHENGE-m… Aki nem hiszi, járjon utána.

Előadja az Ágoston Küntett és a vendégek:
Ágoston Béla – szaxofon, duda, havasi kürt, tárogató, trombita, hegedű, ütőgardon, hulu, citerák, ének
Szabó Dániel – cimbalom
Benkő Róbert – nagybőgő
Szegő Dávid – dob

Vendégek:
Szabó Zoltán – mohácsi duda
Murányi Ákos – szopránszaxofon
Bujdosó János – gitár, ének
Keönch László Farkas - ütőhangszerek, hegedű, ének

Ajánló


Dal- és áriaest két részben, magyar és angol felirattal

Idén hatéves a Malek Andi Soulistic, melynek köszönhetően ma már más fogalmunk van arról, hogyan szól a lélek zenéje. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!