Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Álom, Szerelem: Szentiván

Álom, Szerelem: Szentiván

A Boronkay-színtársulat előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:00

Baj van a szerelemmel…… nagy baj, veszekedéstől, marakodástól hangos az erdő: fiatalok bolyonganak szerelemre vágyva, Titánia és Oberon civakodása messzire elhallatszik, a boldogtalan Hyppolita Theseus felesége lesz nemsokára. Orvosolni kell a bajt – dönt Oberon, és varázsszerért küldi Puckot… Mindeközben a mesteremberek előadásra készülődnek.

Alkotók: Balla Eszter, Bihary Gergely, Bogdán Anna, Csalár Csenge, Csépai Anna, Dian András, Fűzéri Dóra, Gödri Dániel, Halász Gergő, Isztujka Dávid, Kollár András, Kónya Blanka, Muka Árpád, Muka Levente, Nagy-Hajzsel Emma, Nyikonyuk Gergő, Rauscher Dóra, Sapka Roland, Surányi Szilárd, Szamosvölgyi Zita, Tóth Bori, Vatai-Frey Rebeka, Vatai-Frey Tamara.

Színpadra rendezte: Váradi Ágnes

Az előadás hossza: 90 perc egy szünettel

Ajánlatunk


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!