Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Amadinda Percussion Project

Amadinda Percussion Project

Az Amadinda együttes a kortárs ütőhangszeres zene szakavatott tolmácsolója, emellett azonban különféle egzotikus – főleg afrikai – népzenét is játszik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 28. szerda, 19:00



Carlos Chavez:
    Toccata
Elliot Cole:
    Postludes (No. 6 és No. 8)
Steve Reich:
    Music for Mallet Instruments, Voices & Organ
Steve Reich:
    Sextet
    Agbadza - tradicionális afrikai zene

Amadinda Ütőegyüttes: Bojtos Károly, Holló Aurél, Rácz Zoltán, Váczi Zoltán Bolyki Sára, Molnár Anna (ének) A Zeneakadémia és a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola ütőhangszeres diákjai

Az Amadinda együttes a kortárs ütőhangszeres zene szakavatott tolmácsolója, emellett azonban különféle egzotikus – főleg afrikai – népzenét is játszik. A már több mint harminc éve működő formáció olyan híres zeneszerzőkkel került személyes kapcsolatba, mint John Cage, Steve Reich vagy Ligeti György. Sok kompozíciót kifejezetten nekik írtak és ajánlottak. Ezen az estén a négytagú együttessel a Zeneakadémia és a Bartók Konzervatórium hallgatói is színpadra lépnek. Mesterek és tanítványok zenélnek együtt, hiszen az Amadinda tagjai közül Rácz Zoltán és Holló Aurél a fenti intézményekben oktat. Továbbá két huszonéves tehetség, Bolyki Sára népi és jazzénekes, valamint Molnár Anna mezzoszoprán is közreműködik. A műsor nyugat-afrikai hagyományos tánczenétől igazi kortárs művekig ível: Elliot Cole ifjú amerikai zeneszerző Postludes című sorozatát 2012-ben írta. Emellett Carlos Chávez huszadik századi mexikói komponista, valamint a zenei minimalizmus egyik atyjaként emlegetett Steve Reich művei is megszólalnak.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!