Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Amazonok, Danaidák / Mucsi János jubileumi portréműsor

Amazonok, Danaidák / Mucsi János jubileumi portréműsor

Mucsi János koreográfus közel negyvenéves alkotói-pedagógusi munkássága előtt tiszteleg a jubileumi portréműsor. Az ünnepi alkalom apropója a 2018-ban megítélt érdemes művész kitüntetés és a kerek, 70. év betöltése.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 19:00

Pályája során számos nívódíjjal jutalmazták alkotói tevékenységét. A hazai néptáncmozgalom országos fesztiváljain (Szolnoki Néptánc Fesztivál, Zalai Kamaratánc Fesztivál) 1983-1998 között minden alkalommal nyert koreográfiáival díjakat, nagydíjakat.
A program első felében a Paraszt Dekameron című táncszínházi darab kerül színpadra, melyet a Duna Művészegyüttes társulata erre az alkalomra újít fel.
A második részben a Szolnoki és Zalai Fesztiválok díjazott koreográfiáiból mutatunk be válogatást, hozzá Juhász Zsolt és Mihályi Gábor egy-egy mai táncképét, mint mindenkori főmunkatársak ajándékát.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!