Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Amphitryon

Amphitryon

Szereplőink között felfoghatatlan konfliktusok veszik kezdetüket, melyeken hol kacag, hol pedig sír az ember. Magabiztosan támasztják alá igazukat hol kézzel fogható bizonyítékokkal, hol szemtanúkkal, de mindhiába. Hiszen senkinek sincsen igaza. Miközben mégis.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 20:00

Amíg Amphitryon háborúzik, Jupiter Amphitryon képében elcsábítja Alkménét. Amikor Amphitryon hazaér fél év után, nem éppen úgy fogadják, ahogy ő azt elképzelte, sőt, szerelme, Alkméné azt állítja, hogy épp az imént voltak együtt.
Amphitryon szolgáját, Sosiast megveri Merkur – Sosias képében, majd Merkur – Sosias képében nem hajlandó lefeküdni rég nem látott feleségével, Alkméné szolgálónőjével, Charissal, sőt, sértések záporát zúdítja rá.

Az első jelenet után mi magunk, nézők is szemtanúkká válunk és végignézzük, hogy Isten a saját vágyainak beteljesítésével és akaratának érvényesítésével hogyan teszi tönkre az embert, akitől függ.

Szereplők:
Antóci Dorottya
Márkus Luca
Rudolf Szonja
Dino Benjamin
Ertl Zsombor
Kovács Máté
Bordás Roland
Fröhlich Kristóf
Lengyel Benjamin
Major Erik
Rohonyi Barnabás
Váradi Gergely

Díszlettervező: Bartos Letícia
Jelmeztervező: Bartos Letícia
Dramaturg: Dohy Balázs
Rendezőasszisztens: Szilágyi Brigitta
Rendező: Darvasi Áron

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!