Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Andersen: Hókirálynő - Karácsonyi mese musical
2

Andersen: Hókirálynő - Karácsonyi mese musical

A Mirage színház bemutatja: HÓKIRÁLYNŐ
H. C. Andersen története nyomán
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 22. péntek, 20:00

Andersen talán legszebb és legismertebb meséjéből készült látványos szuperprodukció a szeretetről, az igaz, kitartó barátságról és az összetartásról szól. A darab csodás látványvilágát a  kivételesen szép és monumentális animációs vetítéseknek és virtuális díszleteinek köszönheti, amely elvarázsolja és egy különös, fagyos világba repíti a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A darab, az író meséje nyomán készült, mely számos ismert karácsonyi dallal  és lenyűgöző jelmezes táncjelenetekkel lett gazdagítva. A rengeteg zenei és interaktív meglepetéssel szolgáló szuperprodukció a nézőtéren helyetfoglaló gyerekeket is bevonja az életreszóló kalandba, melynek során a vállalkozóbb kedvű nézők akár személyesen is a színpadon találhatják magukat.

Légy te is aktív részese e különleges shownak, hiszen nézőként akár Te is alakíthatod,a csodás történetet,ahol együtt hógolyózhatsz, selfizhetsz, a mesehősökkel és további izgalmas kalandokat élhetsz át!

A család minden tagjának üzenettel és lélekemelő feltöltődéssel szolgáló előadás jól felhangolhatja és előmelegítheti a karácsonyi készülődésben elfáradt lelkünket.

A Hókirálynő című mesemusical meghitt és egyben szórakoztató téli színházi élményt garantál minden korosztály számára.

2 előadás! 16 és 20 órától!

Ajánlatunk


A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Garancia erre Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház új bemutatóját jegyző rendező-koreográfus, Juronics Tamás neve.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!