Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ANTI-MOTIVÁCIÓ - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

ANTI-MOTIVÁCIÓ - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 20. szerda, 19:00

Egy egész estés műsor, azoknak, akik előtt, ha bezáródik egy ajtó, akkor nem egy ablak nyílik ki, hanem beázik a tető is. Azoknak, akik nem bánják, hogy vannak korlátaik, mert legalább van mibe támaszkodni.  Azoknak, akik nem akarják megváltoztatni a világot, főleg nem komolyabb erőfeszítés árán.

 

Ha szépséget látsz a semmittevésben, és a tökéletes világ számodra nem az, amiben mindent elérhetsz, hanem az, amelyik minden irányba lejt, akkor ez az est neked szól.

 

Legy részese az anti-motivációs tréningnek, tapasztald meg a semmittevés szépségeit, éld át milyen pro-passzívnak lenni.

 

Egy vicces előadás, a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristáitól, mindazoknak, akiknek az az álmuk, hogy ne kelljen folyton álmokat elérni.

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!