Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Antonia Vai

Antonia Vai

Költői Soul. Drámai folk.
Antonia Vai svéd/magyar énekes-dalszerző. A Stockholmban született énekesnő 2013-ban érkezett Budapestre, hogy gyökereit kutassa fel, de Antoniát úgy megfogta a város, hogy azóta is pesti lakos.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 24. péntek, 21:00

Megnyerő egyéniségével, dinamikus előadásával és nyers szövegeivel- - Antonia zenéje egy szenvedélyes történetet mesélőutazás. A tinédzser kora óta alkotó énekesnő, miután egy évet élt Londonban és körbe utazta Európát, 2012-ben megjelenítette első két saját kiadású albumát, melyek a “Lovers and Prophets” és a “Dirt From When The Earth Was Flat” címet viselték.

Budapesten Antonia gyorsan a magyar underground zenei élet meghatározó előadójává vált. 2014-ben felvette “Stories After Bedtime” című albumát, melyre számos országos tv- és rádióadó felfigyelt.
Körbe turnézta az országot a Quimbyvel, kiadott két dalt a Bohémian Betyars-szal, fellépett az összes nagy fesztiválon (Sziget, Volt) és játszott az MR2 akusztikban. 2015 júniusában első önálló teltházas koncertjét adta a Művészetek Palotájában melyen számos vendég előadóval, Senaval, M3nsa-val, és Saiiddal lépett együtt színpadra. 2015-ben megjelent a “Tightrope” nevet viselő Ep-je, melyen szerepelt a Saiiddal közös dala “Remember how”.

 

Ajánlatunk


Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!