Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Arcom a tükörben

Arcom a tükörben

Egy különleges bemutató, egy különleges ember tiszteletére!
Jöjjön el és émlékezzünk megy együtt Kosztolányi Dezsőről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 18:00

ARCOM A TÜKÖRBEN

– a rendező jegyzete az előadáshoz –

 

A huszadik századi Magyarország első fele, a „Nyugat”-osok nagy nemzedéke… „Kávéházi” költők, írók, művészek, őstehetségek garmada. Életigenlő vagy elutasító, élni tudó és nem tudó óriások, törékeny és érzékeny lelkek, kiemelkedő talentumok gyülekezete… Közülük az egyik legigazabb és legtörékenyebb „gyermek-ember” (Petőfi kifejezésével), annak minden velejárójával, szélsőségeivel, jó és rossz szokásait és életérzéseit egyként felvállaló őszinteségével, becsületességével, a világ által még nem elrontott morális érzékével Kosztolányi Dezső.

Nagyfokú műveltség, intelligencia, anyanyelvismeret és szeretet, szókincsgazdagság, irónia és önirónia, a mindent kipróbálni akaró és ki is próbáló, csak a valódi gyermekekre jellemző, mindig valós értékeket kereső, a „játékot” mindig komolyan vevő, hozzá társakat hívó vagy éppen magányos, önnön létére búsan tekintő „egyedüli példány”…

Az Arcom a tükörben c. irodalmi estén az ő írásai a tükördarabkák, amelyek a legigazabbul idézhetik meg különös, vibráló személyiségét.

„A játszótársunk mondd, akarsz-e lenni?”…

 

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!