Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány
Amerikai krimi, thriller, életrajzi film, 108 perc, 2019, 16+

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 5. szerda, 19:30

1969. Ted (Zac Efron) őrjítően jóképű, okos, karizmatikus és gyengéd, az elővigyázatos, egyedülálló anya, Liz Kloepfer (Lily Collins) pedig képtelen ellenállni a férfi sármjának. Elképzelni sem tud ideálisabb pasit Tednél, és hamarosan fülig beleszeret. Ahogy telik az idő, úgy tűnik, a pár mesébe illően boldog életet él, de aztán ennek hirtelen vége szakad. Tedet letartóztatják, és könyörtelen gyilkosságokkal vádolják meg. Liz eleinte csak aggodalommal szemléli a történteket, aztán egyre jobban hatalmába keríti a paranoia, a bizonyítékok fényében pedig kénytelen lesz szembenézni a lehetőséggel, hogy álmai férfija valójában pszichopata. Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!