Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Au revior. - AGÓCS MÁRTON & FEJÉR MIHÁLY (AUREVIOR.) KONCERT
2

Au revior. - AGÓCS MÁRTON & FEJÉR MIHÁLY (AUREVIOR.) KONCERT

Az Aurevoir. frontszekciója különleges koncerttel várja a hallgatókat: rég, sőt soha nem játszott dalok kerülnek majd elő a fiókból, és ezt az időutazást újabb szerzeményeikkel és kedvenc feldolgozásaikkal egészítik ki a fiúk. A Debreceni Ünnepi Játékok keretében Agócs Mártonhoz és Fejér Mihályhoz meglepetésvendégek is csatlakoznak!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 11. csütörtök, 19:00

Au revior. - AGÓCS MÁRTON & FEJÉR MIHÁLY (AUREVIOR.) KONCERT

Csokonai Irodalmi Labor

Az Aurevoir. frontszekciója különleges koncerttel várja a hallgatókat: rég, sőt soha nem játszott dalok kerülnek majd elő a fiókból, és ezt az időutazást újabb szerzeményeikkel és kedvenc feldolgozásaikkal egészítik ki a fiúk. A Debreceni Ünnepi Játékok keretében Agócs Mártonhoz és Fejér Mihályhoz meglepetésvendégek is csatlakoznak! 

Az Aurevoir. zsámbéki és Zsámbék környéki fiatalokból álló ethno-beat zenekar. 2015 márciusában hattagú együttesként kezdték pályafutásukat, a felállás többszöri változását követően jelenleg nyolc zenész alkotja a zenekart. A kezdetektől fogva arra törekedtek, hogy magukat, illetve zenéjüket ne szorítsák szigorúan meghatározott műfaji keretek közé. Zenéjükben koncepciózusan jelen van a sokszínűség; ahogyan a magyar, cigány, ír és délszláv népzene motívumai és az 1960-as évek beatzenéje, úgy a francia kávéházi sanzonok világa és a régi reneszánsz, barokk zene egyaránt alapul szolgál dalaikhoz.

Az előadás a II. Debreceni Ünnepi Játékok keretében megrendezett Héthatár Irodalmi és Dokumentumfilm Fesztivál része.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!