Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Auer Fesztivál Veszprém "BAROKKTÓL MOZARTIG" MIKLÓSA ERIKA és a MENDELSSOHN Kamarazenekar

Auer Fesztivál Veszprém "BAROKKTÓL MOZARTIG" MIKLÓSA ERIKA és a MENDELSSOHN Kamarazenekar

Miklósa Erika már többször működött együtt a Mendelssohn Kamarazenekarral, s nagy örömünkre most újból hallhatjuk őt városunkban. A fesztivál zárókoncertjének műsorát a barokk legnagyobb szerzői, Vivaldi, Händel, és Bach egy-egy áriája és zenekari darabjai –, majd végül Mozart Exsultate jubilate című szólómotettája adják.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 16. vasárnap, 20:00

„Barokktól Mozartig”

Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas énekművész
és a Mendelssohn Kamarazenekar koncertje

Művészeti vezető: Kováts Péter

Műsoron VIVALDI, HÄNDEL, BACH és MOZART művei

Az Auer fesztivál idei eseménysora a veszprémi Várban, a Bazilikában zárul, a Mendelssohn Kamarazenekar hangversenyének világhírű szólista-vendége pedig Miklósa Erika lesz. A 19 évesen az Állami Operaházban indult karrier a világ legnagyobb operaházaiba vezetett, a milánói Scala, a new york-i Metropolitan, London, Párizs színpadai estéről-estére várták lenyűgöző Éj királynője alakítását (ezt a szerepet több mint ötszázszor énekelte), miközben repertoárja egyre több Verdi, Johann Strauss, Bernstein és persze más Mozart operák szoprán szerepeivel gazdagodott.

Miklósa Erika már többször működött együtt a Mendelssohn Kamarazenekarral, s nagy örömünkre most újból hallhatjuk őt városunkban.

A fesztivál zárókoncertjének műsorát a barokk legnagyobb szerzői, Vivaldi, Händel, és Bach egy-egy áriája és zenekari darabjai –, majd végül Mozart Exsultate jubilate című szólómotettája adják.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!