Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Auer Fesztivál Veszprém "REVOLUTION" JANOSKA ENSEMBLE  Közreműködik: MENDELSSOHN Kamarazenekar

Auer Fesztivál Veszprém "REVOLUTION" JANOSKA ENSEMBLE Közreműködik: MENDELSSOHN Kamarazenekar

A patinás Deutsche Gramophone lemezcég exkluzív zenekara, a Janoska Ensemble veszprémi fellépése igazi kuriózum lesz. A három pozsonyi testvér – Ondrej, Frantisek, Roman Janoska – és a szintén rokon Julius Darvas alapította világsztár együttes egyedi hangzást, egyedi stílust hozott létre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 20:00

„Revolution” - Janoska Ensemble koncertje

Közreműködik: Mendelssohn Kamarazenekar
Művészeti vezető: Kováts Péter

Fergeteges este elé nézünk…
A patinás Deutsche Gramophone lemezcég exkluzív zenekara, a Janoska Ensemble veszprémi fellépése igazi kuriózum lesz. A három pozsonyi testvér – Ondrej, Frantisek, Roman Janoska – és a szintén rokon Julius Darvas alapította világsztár együttes egyedi hangzást, egyedi stílust hozott létre. A két hegedűs, egy zongorista és egy bőgős alkotta Janoska Ensmeble unikum a világban, ilyen hangzás, ez a játékmód, a különböző stílusú zenék ilyen felhasználása és az improvizáció egyedi keverése az ő saját ötletük. De az ötlet persze kevés lenne, ha a megkérdőjelezhetetlen virtuozitás, a stílusokban – jazz, népzene, latin, roma és
világzene – való tökéletes jártasság nem társulna hozzá. S mindez együttesen adja a garanciát arra, hogy magával ragadja közönségét ez a káprázatos technikájú együttes.

Zenéjükben, koncertjeiken nincsenek sablonok, mindent az adott pillanat, a kreatív újraformálás, az improvizáció határoz meg. Egyet tehetünk, hallgatjuk őket és élvezzük a semmilyen más stílushoz nem tartozó zenéjük szabad áramlását úgy, ahogy ők diktálják.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!