Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


AVENTINUS NAPOK - BERKI TAMÁS–SÁRIK PÉTER DUÓ

AVENTINUS NAPOK - BERKI TAMÁS–SÁRIK PÉTER DUÓ

A két művész már több mint egy évtizede játszik együtt, fellépéseik igazi közönségbarát jazz koncertek, teli humorral, játékkal, örömmel és energiával. 2015.ben a Minden délibáb c. duó koncertlemezük megkapta a magyar Grammy-díjat, mint „Az év jazz albuma”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 17. vasárnap, 15:00

BERKI TAMÁS–SÁRIK PÉTER DUÓ

AVENTINUS NAPOK SOROZAT

A két művész már több mint egy évtizede játszik együtt, fellépéseik igazi közönségbarát jazz koncertek, teli humorral, játékkal, örömmel és energiával. 2015.ben a Minden délibáb c. duó koncertlemezük megkapta a magyar Grammy-díjat, mint „Az év jazz albuma”.

Berki Tamás 14 évesen kezdte zenei pályafutását, nyert nemzetközi ifjúsági jazzénekes világversenyt, a Nemzetközi Jazz Federáció „ Best of” listája a mai napig Európa egyik legjobb férfi jazzénekeseként tartja számon. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének tanára. 

Számtalan díj és elismerés birtokosa.

Sárik Péter szintén sokszorosan díjazott művész, Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zongoraművésze, pályája kimagasló és szerteágazó, virtuozitásáról és műfaji sokoldalúságáról ismert. Egyedi ötletei örömteli és közérthető produkciók alakjában mutatják be és teszik egyre népszerűbbé a jazz zenét. Mint zeneszerző, jelentős nemzetközi sikereket mondhat magáénak, kompozíciói rendre dobogós helyezéseket érnek el az Egyesült Államok és Nagy Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein.

Műsorukkal  a generációk közötti párbeszédet jelenítik meg, legyen ez bárhol a világban.

A zene nyelvén bátorítanak mindenkit az elmélyülés és harmónia egységének megélésére.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!