Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


AVENTINUS NAPOK - BERKI TAMÁS–SÁRIK PÉTER DUÓ

AVENTINUS NAPOK - BERKI TAMÁS–SÁRIK PÉTER DUÓ

A két művész már több mint egy évtizede játszik együtt, fellépéseik igazi közönségbarát jazz koncertek, teli humorral, játékkal, örömmel és energiával. 2015.ben a Minden délibáb c. duó koncertlemezük megkapta a magyar Grammy-díjat, mint „Az év jazz albuma”.

BERKI TAMÁS–SÁRIK PÉTER DUÓ

AVENTINUS NAPOK SOROZAT

A két művész már több mint egy évtizede játszik együtt, fellépéseik igazi közönségbarát jazz koncertek, teli humorral, játékkal, örömmel és energiával. 2015.ben a Minden délibáb c. duó koncertlemezük megkapta a magyar Grammy-díjat, mint „Az év jazz albuma”.

Berki Tamás 14 évesen kezdte zenei pályafutását, nyert nemzetközi ifjúsági jazzénekes világversenyt, a Nemzetközi Jazz Federáció „ Best of” listája a mai napig Európa egyik legjobb férfi jazzénekeseként tartja számon. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének tanára. 

Számtalan díj és elismerés birtokosa.

Sárik Péter szintén sokszorosan díjazott művész, Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zongoraművésze, pályája kimagasló és szerteágazó, virtuozitásáról és műfaji sokoldalúságáról ismert. Egyedi ötletei örömteli és közérthető produkciók alakjában mutatják be és teszik egyre népszerűbbé a jazz zenét. Mint zeneszerző, jelentős nemzetközi sikereket mondhat magáénak, kompozíciói rendre dobogós helyezéseket érnek el az Egyesült Államok és Nagy Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein.

Műsorukkal  a generációk közötti párbeszédet jelenítik meg, legyen ez bárhol a világban.

A zene nyelvén bátorítanak mindenkit az elmélyülés és harmónia egységének megélésére.

Ajánló


Rockopera szimfonikus változatban magyar nyelven, magyar és angol felirattal

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

CSAJKOVSZKIJ: DIÓTÖRŐ zenés karácsonyi varázslat két részben, 5 éves kortól