Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Az árva

Az árva

Parwareshghah
francia-német-dán dráma, 90 perc, 2022
dari, hindi, urdu és orosz nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 5. kedd, 17:30

Rendező: Shahrbanoo Sadat
Szereplők: Qodrat, Karan Jeet Singh

 

Az 1980-as évek végén járunk, a szovjet megszállás alatt lévő Afganisztánban. A tizenöt éves jegyüzér, Qodrat Kabul utcáin tengődik. Nagy rajongója a bollywoodi filmeknek, és abban talál vigaszt, hogy kedvenc mozijeleneteibe képzeli magát. Egy nap a rendőrök a szovjet árvaházba toloncolják. Azonban a kabuli politikai helyzet épp változóban van… Qodrat és az árvaház lakói mind meg szeretnék védeni az otthonukat!

Shahrbanoo Sadat afgán rendezőnő öt részesre tervezett (Anwar Hashimi író naplója alapján készülő) afgán filmeposzának második része ez a film, amelyet tavaly Cannes-ban is bemutattak. Ahogy a sorozat az első részét is, amely Farkas és bárány címmel futott. 

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!