Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Az élet értelme (1983) - Eszem-iszom – gasztrofilmek / MÜPAMOZI

Az élet értelme (1983) - Eszem-iszom – gasztrofilmek / MÜPAMOZI

Az élet értelme - angol nyelven, magyar felirattal

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 5. hétfő, 19:00

Ezek megbolondultak! És ha ők mégsem, akkor mindenki más. 1969-ben Nagy-Britanniában alakult meg a Monty Python-csoport, amely a televízióban 1974-ig negyvenöt folytatásban tette közzé szatirikus jeleneteit. Gyilkos, ironikus és önironikus szemléletükkel iskolát, sőt kultuszt teremtettek. Öt brit író-színész és egy Amerikából érkezett animációs filmes képes volt arra, hogy vérfagyasztó gúnyrajzot készítsen média megszállta koráról úgy, hogy azon még a kifigurázottak is nevessenek. (Bár nem olyan harsányan, mint a közönség.) Aztán lassan filmeket is kezdtek forgatni (Gyalog galopp, Brian élete). Utolsó nagy közös filmjük volt Az élet értelme, amely ha a végső kérdésre - tényleg, mi az értelme? - nem is adja meg a választ, de huszonnégy fejezetben/szkeccsben számba veszi az élet végtelenül bizarr vetületeit a születéstől a halálig. Benne a gasztronómia gyomorforgató mélységeivel.
Ebben az őrületben van rendszer, mégis csak annak ajánlható, aki hajlandó olykor felülkerekedni az alapigazságnak tekintett hazugságokon, képes kikapcsolni a rábeszélőgépet, amely napi 1440 percben próbálja elhitetni velünk, hogy mások érdekei a mi érdekeink. Aki pedig érzékeny a brutalitás finomságaira, észre fogja venni, hogy az egyes fejezetek műfajparódiák a tudományos ismeretterjesztéstől a musicalig.

házigazda: Réz András

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Ajánló


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!