Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Az Élet sűrűjében
3

Az Élet sűrűjében

Miképpen alakítsuk át lehetőséggé a nehézségeket és gátakat, a fogyatékosságot, a gyászt vagy éppen a munkahelyi stresszt? Hogyan éljünk át létformáló találkozásokat és miképpen ösztönözzük magunkat?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 19:00

Fekete Gy. Viktor autista művész ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni a maga néhol elgondolkodtató, máshol humoros, emitt nyers és fájdalmasan őszinte, amott viszont negédesen léleksimogató módján. Az előadás gerincét saját életének eseményei adják, amelyek segítségével bátran és őszintén beszél az autizmusáról, édesanyjával, az emberekkel és Istennel való viszonyáról, küzdelmeiről és felismeréseiről.

Az előadás 60 perces, a részvétel 16 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlott! (Helyenként szókimondó szöveg, érettséget igénylő témák: gyász, depresszió.)

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!