Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Az első bástya - Tárlatvezetés egy régészeti feltárás helyszínén - KÖN napok - Regisztrációs jegy

Az első bástya - Tárlatvezetés egy régészeti feltárás helyszínén - KÖN napok - Regisztrációs jegy

A Táncsics Mihály utca 9. szám alatt bejárható a 2018-ban feltárt, Magyarországon egyedülálló erődítmény, az Erdélyi bástya. Tárlatvezetésünkön a 16. századi Buda várfalainak tövében, örökségvédelmi helyszínen sétálva szemlélhetjük meg a régészeti feltárás során előkerült leleteket, miközben kibontakozik előttünk a helyszín kalandos története.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 20. vasárnap, 17:00

Kiderül, milyen szerepe volt a bástyának a várvédelemben, milyen kincsleletet találtak itt a régészek, mikor alakult át a terület funkciója, mi volt a szerepe az 1848-49-es forradalom és szabadságharcban, valamint azt is, hogyan került az Amerikai Egyesült Államok tulajdonába, majd újra magyar kézbe.

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

zenés party két részben

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!