Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


AZ ELVESZTETT KIRÁLYSÁG - Délibáb Társulat
5

AZ ELVESZTETT KIRÁLYSÁG - Délibáb Társulat

Élőzenés, asztali bábelőadás 4-10 éves gyerekeknek a Földünkről, a Földünkért.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 11:00

Környezetünk védelme az egyik legfontosabb dolog, melyre meg kell tanítanunk gyermekeinket. Bábelőadásunk a gyerekek nyelvén, vagyis mesén keresztül hívja fel a figyelmet az emberek felelősségére, és megmutatja, hogy mit kell tennünk Földünk védelmének érdekében. A mesében felbukkanó varázslények mindegyike más-más természeti jelenséget szimbolizál a maga karakteres módján. Történetünk főhőse egy kisfiú, aki a kutyájával való játék közben egy elvarázsolt helyre téved. Ez a Színes Dombok Királysága, ahol a vidám, színes mindennapok szépségét tönkretette a rengeteg szemét, amit az emberek eldobáltak. A kisfiú azonnal a varázslények segítségére siet, és izgalmas küzdelmek árán megszabadítja Erdőmanó, Széltündér és Aranybálna otthonát a hulladéktól.

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!