Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Az ember és az erdő csendje, Dr. Krassay László előadása

Az ember és az erdő csendje, Dr. Krassay László előadása

Gödöllői Akadémia 2020. 1. félév 4. előadása
F62 Rendezvény- és kiállítóterem
Esemény kezdése: 2020. 04. 03. (péntek) 16.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 3. péntek, 16:00

"Ezen a délutánon az erdőről, néhány különleges fáról és az emberről szeretnék beszélni. Velünk lesznek írók, költők, festők, akik gondolatokkal és történetekkel gazdagítanak bennünket, és talán a művészetükkel megsejtetik a csend titkát is. Hamvas Béla, Móra Ferenc, Fekete István, Szinnyei Merse Pál és a többiek társaságában rácsodálkozhatunk az erdő összetett világára, a fák életére és emberi arculatára, valamint az alkotó és az akadályokat legyőző emberre. Csendre nyíló ablakokból láthatjuk őket, és együtt kitekintve mienk lehet a művészi szép élménye is. A vers és próza, színek és formák mozaikjaiból összerendezett előadásra szeretettel hívom az érdeklődőket."

 

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!