Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Az ír

Az ír

amerikai életrajzi dráma, krimi, 209 perc, 2019
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 19:45

Rendező: Martin Scorsese

Szereplők: Anna Paquin, Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale

 

Martin Scorsese eposza Robert de Niro, Al Pacino és Joe Pesci főszereplésével a háború után Amerikát mutatja be Frank Sheeran, egy második világháborús veterán, és a XX. század leghírhedtebb alakjainak dolgozó simlis és bérgyilkos szemén át. Az évtizedeket átölelő történet az amerikai történelem egyik legnagyobb megoldatlan rejtélyének, a legendás szakszervezeti vezető, Jimmi Hoffa eltűnésének krónikája. Felejthetetlen monumentális utazás a szervezett bűnözés machinációinak, viszályainak és a nagypolitikához fűződő kapcsolatainak rejtett bugyrain át.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!