Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Az Öldöklő Tejcsarnok

Az Öldöklő Tejcsarnok

Rejtő Jenő A detektív, a cowboy és a légió című kisregénye és egyéb Rejtő-szövegek alapján készült Kárpáti színdarabja, melyet Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján mutatnak be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 17. szombat, 20:00

A nézők az italukat szürcsölve merülhetnek el az asztalok között kibontakozó kozmikusan groteszk eseményekben, és szurkolhatnak hőseinknek, hogy sikerüljön záróra előtt leadniuk a kiadónak legújabb remekművüket, a légiós, kalóz- vagy erotikus regényt, hogy kifizethessék belőle a hitelbe elfogyasztott rengeteg kávé és sör árát. Segítségükre van ebben Plack, az éhenkórász zseni, aki egy jó ötletért az anyját is eladná, és akitől nem csak azt tanulhatjuk meg, hogyan kell P. Howard-regényt írni, hanem hogy élet és a ponyvairodalom között kevesebb a különbség, mint gondolnánk.

Az előadás igazi szerelemmunka az alkotók részéről, akik a darab figuráihoz hasonló nincstelen lelkesedéssel kezdtek a megvalósításba, és most közösségi finanszírozásból szeretnék fedezni a rendkívül kis költségvetésű előadás költségeinek egy részét. Kárpáti igazi álomcsapatot szedett össze a független társulatok fiatal színészei közül. Van közöttük több ex-Szputnyikos, van, aki a TÁP-ból, a k2 színházból, a HOPPartból vagy a Titkos Társulatból érkezett.

A színészek közül többeket a BEKVART Zenekarból is ismerhet a közönség. A kocsmaasztalok mellett megszólalnak a hangszerek: zongora, basszusgitár, klarinét, tuba, dob, teremin.

A csapat a közösségi finanszírozás egy hónapos kampánya alatt meglepetés mini-videósorozattal jelentkezik, és exkluzív ajándéktárgyak felkínálásával, valamint támogatói jegyek elővásárlási lehetőségével egy korszerű pártolói/mecénás rendszer alapjait szeretné lefektetni.

HÁTSÓ KAPU előadása
Csontváz, margó, sorminta
zenés kocsmaszínházi merényletre készülnek Kárpáti Péterék

Ajánlatunk


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ki ne ismerné Dargay Attila Szaffi című rajzfilmjét? Ez a darab azoknak szól, akik egy új magyar musicalben újra átélnék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!