Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Babaszínház - Kezeslábas
2

Babaszínház - Kezeslábas

Élőzenés, mondókás, bábozós kavalkád kutyussal, cicussal és más állatokkal.
0-4 éves korig ajánlott

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 22. szombat, 10:00

Minden a szemed előtt készül, mindennel szabad a játék. Házépítés, egerészés és macskazene, a végén közös játékkal. Egészen kicsiknek és kicsit nagyobbaknak. Szülővel, nagyival, papival és az óvónéni is jöhet!

Játszók (mindig három ember):

Dunai Júlia, Kámán Orsi, Lőrincz Vera, Molnár Tamás, Szilvási Dániel, Vanya Róbert

A Kezeslábas című előadás csecsemőknek és babáknak szól. A műsort úgy állítottuk össze, hogy a számukra is ismerős tárgyakból, a szemük előtt alakulnak ki a bábok, ismerősek az elhangzó dalok és mondókák. A játékidő kb. 35-40 perc, mely áll a 25 perces előadásból és az azt követő közös játékból, amikor is a színészek elvegyülnek a gyerekek között, akik játszhatnak is a bábokkal. 0-4 évesek számára lehetőséget nyújt megismerkedni a bábok, a zene, a versek, a színház világával.

A foglalkozás után szabad játék 12.00-ig.

A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, lakcímkártya felmutatásával lehet megvásárolni.

 

 

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!