Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bach Mindenkinek Fesztivál - ContrasTon

Bach Mindenkinek Fesztivál - ContrasTon

Koncert J.S. BACH műveiből



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 17. kedd, 19:00

A ContrasTon 2013-ban alakult, kísérletező szándékkal. Az együttes első látásra szokványos kamaraegyüttesnek tűnik, hol az énekest egy klasszikus hangszeres trió kíséri, ám ebben a formációban a cselló (vagy a bőgő) helyén egy modern fafúvós hangszer, basszusklarinét áll. Minden hangszer, így az énekhang is, egyenrangúan fontos szerepet játszik – a klasszikus jazz formációk mintájára – de zenei hangvételükben a barokk concerto tradíciók a meghatározók. Ez a szempont jól hallható az általuk játszott átiratokban, melyek általában saját munkák.

Az együttes repertoárja – annak ellenére, hogy nem historikus hangszereken játszanak és akkordikus hangszer nem szerepel az összeállításban – elsősorban a nagy barokk szerzők, Bach, Vivaldi, Händel műveinek átiratain alapul, de előszeretettel játszák kortárs szerzők alkotásait is, akár csak duó vagy trió formációban.

Rajk Judit – ének

Csonka Gábor – hegedű

Mohácsi Gyula – brácsa

Horia Dumitrache – basszusklarinét

Műsorukkal Magyarországon és Európa több országában is bemutatkoztak már.

www.contraston.com

 

 

 

 

Ajánlatunk


Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!