Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bácskai Juli Pszichoszínháza - Kamu, vagy az kamu, hogy kamu?

Bácskai Juli Pszichoszínháza - Kamu, vagy az kamu, hogy kamu?

Kamu, vagy az kamu, hogy kamu? Semmi nem az, aminek látszik. Senki nem az, akinek látszik. Állandó bizalmatlanságban viszont még te se élhetsz. Író –pszichológus szakértő Bácskai Juli, főszerepben Radnay Csilla és Fenyő Iván improvizál, közbehegedül Bóna János. A néző is megszólalhat, de csak, ha akar.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 10. szerda, 19:00

Kamu, vagy az kamu, hogy kamu? Semmi nem az, aminek látszik. Senki nem az, akinek látszik. Állandó bizalmatlanságban viszont még te se élhetsz. Író –pszichológus szakértő Bácskai Juli, főszerepben Radnay Csilla és Fenyő Iván improvizál, közbehegedül Bóna János. A néző is megszólalhat, de csak, ha akar.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!