Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bacsó Kristóf Triad

Bacsó Kristóf Triad

Bacsó Kristóf szaxofonos-zeneszerző időnként vendégzenészekkel hosszabbítja meg saját zenei látómezejét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 7. csütörtök, 20:00

Így volt ez, amikor Lionel Loueke benini származású basszusgitárossal rögzített lemezt a BMC Recordsnál (Pannon Blue), egyfajta fúzióját hozva létre a magyar fókuszú kortárs jazznek és a nyugat-afrikai hatásokból táplálkozó improvizatív zenének, majd pedig saját zenekara, a Bacsó Kristóf Triad élén újabb szerzői albumot készített régi barátja, Daniele Camarda basszusgitáros vendégszereplésével (Imaginary Faces). További dimenzióváltás előtt nyit kapukat az elektronika használata, amely már a Pannon Blue című lemezen is hangsúlyos szerephez jutott. A mostani este gerincét az Imaginary Faces című album anyaga adja, azonban a lemez megjelenése óta több új kompozíció is született, amelyek szintén beépültek a zenekar repertoárjába.

Bacsó Kristófnak az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg, ezeken kompozícióit élvezetes hangszerelésben szólaltatta meg triója, kvartettje, kvintettje vagy éppen a Modern Art Orchestra, amelyben a zenekar alapítása óta Bacsó szólistaként és zeneszerzőként is aktívan tevékenykedik. Valamennyi formáció közül mégis Triad nevű zenekarára tekint saját gyermekeként; itt egyik partnere billentyűkön az Artisjus-díjas Tálas Áron, aki a zongora mellett nagy eredetiséggel nyúl a Fender zongorához és más elektronikus hangszínekhez is. A zenekar harmadik tagja ezen a koncerten a dobos Csízi László, aki mára az egyik legfoglalkoztatottabb dobosa a magyar jazzszíntérnek. A Triad zenéjében a jazz és a kortárs zene elemei keverednek a kelet-európai életérzéssel; a gondosan kimunkált részek mellett fontos szerepet kapnak a közös improvizációk is.

Közreműködik:

Bacsó Kristóf - szaxofon, effektek
Tálas Áron - zongora, billentyűs hangszerek
Csízi László - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!