Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz / MINIMATINÉ

BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz / MINIMATINÉ

A BaHorKa Társulat tisztelettel kéri legkedvesebb utasait, hogy igyekezzenek a beszállással, nehogy lemaradjanak a különjáratról! A Komédiás Expressz már türelmetlenül várja a jelet a startra, kicsik és nagyok egyformán helyezzék magukat kényelembe, indulás!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 11:00

MINIMATINÉ
BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz
Korosztály: 3-8 év


Van egy nagyszerű hírünk: ez a vonatjárat sosem késik! Cipősarka után a kanyarban már feltűnik Felsőzsebalja, Párnacsücskétől tényleg csak egy ugrásnyira fekszik Bőröndmélye, de a mindannyiunk által várva várt végállomás persze Szekrényteteje lesz. A BaHorKa Társulat tisztelettel kéri legkedvesebb utasait, hogy igyekezzenek a beszállással, nehogy lemaradjanak a különjáratról! A Komédiás Expressz már türelmetlenül várja a jelet a startra, kicsik és nagyok egyformán helyezzék magukat kényelembe, indulás!

A Müpa gyerekközönségének már nem kell bemutatni a BaHorKa különleges csapatát: produkcióikban látszólag egymástól távol eső területek, az improvizáció és a folklór kéz a kézben járnak. Szórakoztató, szerethető, közvetlen stílusú, autentikus népzenei alapokra épülő előadásaik mostanra védjeggyé váltak: a több mint egy évtizede közösen munkálkodó, számos vendégművészt is bevonó formáció gyakorlatilag saját stílust talált ki és fel. Zenével mesélnek, mesével zenélnek, közben pedig eltüntetik a nézőtér és a színpad közötti határokat: mintha egy asztalnál ülnének nézők és játékosok. Pardon, ezúttal egy vasúti fülkében, hiszen a Komédiás Expressz zenés körutazást kínál a már említett, nem is olyan képzeletbeli helyszínekre. Mint minden valódi vasútjáraton, természetesen itt is elöl ül a masiniszta, jönnek a mindentudó vasutas kisasszonyok, de megismerkedünk a kalauzok gyöngyével, sőt a programnak saját szerelvénymestere és zakatolásügyi szakértője is lesz. A BaHorKa Társulat működését fémjelző, zenés-mesés köntösben színpadra vitt népszokások és népi gyermekjátékok sem maradnak ott az induló állomáson. Tessék kapaszkodni, az expressz pillanatokon belül száguld és meg sem áll!

Vasutas kisasszonyok, kik mindent elmesélnek:
Balogh Melinda, Horváth Sára, Kaszai Lili

Vasúti zenészek:
masiniszta, aki elöl megy, fúvós hangszerek: Gárgyán Zoltán
a kalauzok gyöngye, harmonika: Réti Benedek
szerelvénymester, brácsa, tambura: ifj. Csoóri Sándor
zakatolásügyi szakértő, ütőhangszerek: Bősze Tamás Jean-Pierre

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!