Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Balance

Balance

„Ahogy Bartók Béla és Kodály Zoltán, a magyar zene ‘védőszentjei’ esetében, úgy az Ávéd János és a Balance által írt dalok is mind a népi bölcsesség és a kifinomult költői elképzelések elegyén alapulnak, melyek a természeti világot és annak újjáteremtő erőit annak természetes és természetfeletti jelenségeivel együttesen dicsőítik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 1. péntek, 20:00

Mindegyiküket figyelemreméltó módon szaxofon vagy fuvola vezeti be, mely aztán az ütősök hozzáadásával fokozatosan egyre erősebb érzelmi telítettséget nyer. Szembeszökő az a komolyság, amellyel a Balance közelít műveihez, a csapat erősségei pedig ideálisak: az egyes önálló hangok hatásos trióvá erősödve légies eredetiséget és erőteljes, telt hangzást kölcsönöznek zenéjüknek. Kétségkívül kihagyhatatlan lemez.” írta 2017 májusában Raul da Gama (JazzdaGama), a trió lemezéről.

A 2010-ben Ávéd János kezdeményezésére megalakult trió három muzsikus szoros együttműködése, melyben szaxofon-gitár-dob felállásban képezik le a jelent, s e tekintetben a basszushangszer tudatos hiányát szabad formai és zenei eszközökkel hozzák egyensúlyba. Műsorukban előszeretettel használnak fel bármilyen zenei témát vagy stíluselemet a mainstream gyökereitől a klasszikus és kortárs zenén át akár a post-rockig. A zenei „becsontosodás” helyett képesek egymást és a közönséget is állandóan meglepni.

A trió Balance című bemutatkozó albuma 2016 elején jelent meg a BMC Records gondozásában. „Leszögezhetjük, hogy a hazai jazz egyik kiemelkedő egyénisége a sokoldalú szaxofonos-zeneszerző Ávéd János. Két társa is otthonosan mozog minden stílusirányzatban, és egyenrangú partnerei nemcsak az interpretációban, de a komponálásban is. Nem csoda, hogy basszushangszer hiányában is tökéletes egyensúlyt hoznak létre eklektikus zenei világukban, amelyben szabadon közlekednek a népzenei elemektől a mainstream jazzig, a kortárs kamarazenétől az alternatív zenei vonulatokig. A 2010 óta működő rendhagyó formáció első albuma mérföldkő a hazai improvizatív zene történetében”, írta a lemezről Márton Attila a Gramofon magazinban közzreadott ötcsillagos kritikájában.

A Balance időközben intenzíven dolgozik következő lemezének anyagán, így a koncerten már jócskán kapunk ízelítőt a friss számokból is.

Közreműködik:

Ávéd János - szaxofon
Fenyvesi Márton - gitár, elektronika
Benkó Ákos - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!