Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kállai vonósnégyes - Bartók, Beethoven, Brahms

Kállai vonósnégyes - Bartók, Beethoven, Brahms

Semmi sem vész el, csak átalakul – tartja a mondás. Ez történt az idén negyedik születésnapját ünneplő Kállai Vonósnégyessel, amely 2015-ben debütált a Zeneakadémia Solti Termében ezzel a névvel, valójában azonban 2009-ben alakult meg Nyári Kvartettként – újjákeresztelésének oka a primáriusváltás volt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 18. péntek, 19:00

A Kállai Kvartett fiatal kora ellenére már több kamarazenei versenydíjat és fellépést is magáénak tudhat, repertoárja pedig Haydntól, a vonósnégyes atyjától egészen a 20. századig ível. A mostani műsor is tükrözi a különböző korszakok iránti nyitottságukat, hiszen az elsőként felcsendülő Bartók-, majd az azt követő Beethoven-vonósnégyes megírása között száz év telt el. Áthidalja mindezt az időben a két mű között keletkezett Brahms-zongoraötös. Ez utóbbi előadásához a Liszt-díjas Balog József zongoraművész társul a kvartetthez.

Bartók: 2. vonósnégyes, BB 75
Beethoven: 11. (f-moll) vonósnégyes, op. 95 („Serioso”)
Brahms: f-moll zongoraötös, op. 34

Kállai vonósnégyes: Kállai Ernő, Szajkó Géza (hegedű), Dráfi Kálmán (brácsa), Balázs István (cselló)
Balog József (zongora)

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!