Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bársonyos reggel

Bársonyos reggel

Fétisjáték egy nappaliban

Írta: Neil LaBute

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Csöngetnek, Bársony ajtót nyit, az ajtóban Pál áll, Pál, akivel egyszer régen szerették egymást, de aztán sok minden történt, elég feszült a hangulat, Pál bejön, Pál lepakol, Pál ott hagyta a családját Bársonyért, Pál nem hajlandó távozni, Bársony pedig a fejére olvassa az elmúlt éveket, és szépen lassan kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a kapcsolat, amit ez a két ember a háta mögött tudhat, igencsak messze van az átlagostól, tele szeretettel, árulással, elfojtással, illegalitással és fájdalommal.

Játsszák: Nagy Katalin, Egressy G. Tamás
Fény és hang: Ágoston András

Dramaturg és rendező: Egressy G. Tamás

Ajánlatunk


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Az Európa nevezetes zenei tájait bemutató sorozat első koncertje északra kalauzol, az ott élő népek sajátságos világát, színeit és ízeit…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!