Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bartók Világverseny - Hegedű 2023 / Gálakoncert

Bartók Világverseny - Hegedű 2023 / Gálakoncert

Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara
Vezényel: Kovács János

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 10. vasárnap, 19:30

Bartók Világverseny - Hegedű 2023
Gálakoncert

„Azt tanácsolom a versenyzőknek, hogy ne féljenek sebezhetőek lenni a színpadon. Engedjék meg maguknak a kiszolgáltatottságot, merjenek kockáztatni és önmagukat adni. Emlékszem, a Bartók-verseny hegedű fordulójának idején nem éreztem ijesztőnek a légkört. Tulajdonképpen olyan volt, mintha koncerteket adnék egy gyönyörű helyen” – nyilatkozta egy későbbi budapesti hangversenye alkalmával az 1. Bartók Világverseny félig francia, félig holland győztese, Cosima Soulez-Larivière. Az ilyesmit persze nem könnyű megvalósítani, amíg minden tempóválasztásnak, hangszínnek és esetleges memóriazavarnak a továbbjutás a tétje, de a győztesek gálahangversenyén, amelyben már a Baráti Kristóf, Roland Daugareil, Fekete Gyula, Halász Péter, Keller András, Daniel Phillips, Stephan Picard, Maxim Rysanov és Yayoi Toda alkotta nemzetközi zsűri is csak zenekedvelő koncertlátogatóként van jelen, bizonyára az idei díjazottak is át tudják élni a művészi felszabadultság e pillanatait.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!