Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bebújós (16+)
7

Bebújós (16+)

A féltő apukák és az aggódó anyukák gondosan választottak óvodát gyermekeiknek. Az óvónő megbízható, jó pedagógus, a többi szülő szintén rendes ember, nyugodtan ott lehet hagyni a gyerekeket ebben a biztonságos közegben. Problémák persze mindenhol adódhatnak. Még ebben az álom oviban is, ahol a nagycsoportosok furcsa dolgokat kezdenek el játszani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 19:00

A felnőttek viszont nagyon figyelnek, nem hagyják, hogy baj történjen, ezért nyomozásba fognak, hogy megtudják, kitől ered a bűnös játék. Négy szülő, négy gyerek és egy óvó néni. Egy gyerekjátékról szól majd az egész. De komolyan is vehetik.

,,Amikor a gyerekek a felnőtteket utánozzák, az vagy nagyon aranyos vagy nagyon ijesztő. De amikor a szülők utánozzák a gyerekeiket, az egyszerűen csak ijesztő. Jó, nem biztos, hogy tudatosan csinálják, lehet, hogy csak megőriztek valamit gyermeki énjükből, ezért félnek mondjuk a krokodiloktól. Vagy egy óvodás kisgyerektől, esetleg egy gyerekjátéktól. Mert hát ki halott már olyat, hogy bebújós? Ki játssza és miért? És egyáltalán. Hogy jutott ilyesmi az eszébe?”
PASS ANDREA


Szereplők:
Petrik Andrea
Herczeg Adrienn
Schruff Milán
Formán Bálint
Réti Adrienn

Díszlet: Balázs Juli
Jelmez: Pető Kata
Zene: Keresztes Gábor
Fény: Bredán Máté, Lohár Antal
Asszisztens: Hannig Dóra

Író, rendező: Pass Andrea
 
Külön köszönet: Pintér Bélának, Szamosi Zsófiának, Bagdi Katinak

Készült az Örkény István drámaíró pályázat és a STAFÉTA pályázat támogatásával.


A STAFÉTA és a PESTI EST előadása Füge Produkció

 
Az előadás hossza kb. 90 perc, szünet nélkül.
Családról felnőtteknek! Az előadást 16 év feletti nézőinknek ajánljuk!

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!