Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bedmakers

Bedmakers

A Bedmakers négy, egyedi zenei univerzumból érkező zenészt egyesít. A brit szaxofonos Robin Fincker, a francia dobos Fabien Duscombs, a hegedűt elektroakusztikusan megszólaltató francia Mathieu Werchowsky és az ír bőgős, Dave Kane a tagjai ennek a zenekarnak, ami sajátos definíciója szerint „tisztelgés egy képzeletbeli folkzenekar előtt”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 30. csütörtök, 20:00

Bedmakers (FR/UK)

Közreműködik:

    Robin Fincker – tenorszaxofon, klarinét
    Mathieu Werchowski – hegedű
    Dave Kane – nagybőgő
    Fabien Duscombs – dob

A Bedmakers négy, egyedi zenei univerzumból érkező zenészt egyesít. A brit szaxofonos Robin Fincker, a francia dobos Fabien Duscombs, a hegedűt elektroakusztikusan megszólaltató francia Mathieu Werchowsky és az ír bőgős, Dave Kane a tagjai ennek a zenekarnak, ami sajátos definíciója szerint „tisztelgés egy képzeletbeli folkzenekar előtt”. Ezzel egyúttal angolszász népzenei inspirációikra is utalnak, arra a termékeny zenei talajra, amit nagy erőkkel igyekeznek feltárni, kiásni, kikaparni, hogy hozzáférjenek a dallamok esszenciájához. Ezek a motívumok aztán a négy improvizatőr sajátos felfogásában már elveszítik eredeti kontúrjaikat, szinte teljesen felismerhetetlenekké válnak, mégis az ismerősség érzetét keltik a hallgatóban. A korábban kortárs programzenét játszó formáció repertoárja ma már egy kimeríthetetlen tégelyhez hasonlít, amiben a saját és a feldolgozott kompozíciók békésen megférnek egymással. A kvartett a rendkívül dinamikus zenei élmény révén igyekszik kiváltani hallgatójából az elengedés érzését, a transzélményt és a táncparketten megtapasztalható kollektív örömöt. A sűrű, izgága zenei momentumok, a vonó szünet nélküli, körkörös áramlása, a szaxofon heves dallamai, és a ritmusszekció polimorf ütemei mind egy közös, láthatatlan tánckoreográfia irányába konvergálnak.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!