Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Beethoven, a rockfelfedező - Liszt-kukacok Akadémiája - Feltalálók. 10-15 éveseknek

Beethoven, a rockfelfedező - Liszt-kukacok Akadémiája - Feltalálók. 10-15 éveseknek

Az ember, aki hercegek fölé helyezte magát. A szerző, aki nem volt hajlandó senkit szolgálni. A felfedező, akinek kevés volt minden keret, legyen szó hangszerről vagy zenei formáról. Ő Ludwig van Beethoven, a bécsi klasszika Irinyi Jánosa, a Liszt-kukacok Akadémiája tavaszi évadának második feltalálója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 27. vasárnap, 11:00

Beethoven, a rockfelfedező - Liszt-kukacok Akadémiája - Feltalálók. 10-15 éveseknek

Közreműködik:
Fülei Balázs (zongora)
Tóth-Vajna Zsombor (csembaló)

Mesélő: Mona Dániel

A februári matinén Mona Dániel zenetörténész Tóth-Vajna Zsombor csembalóművész segítségével mutatja be, mik voltak Beethoven korában a billentyűs szokások, majd a Liszt Ferenc-díjas Fülei Balázs zongorajátékával illusztrálva járja körül, miért tekinthetjük Beethovent a zenetörténet első rockzenészének, miért volt szüksége a szabályok áthágására, és miért hat a mai napig olyan erősen a zenéje. Holdfény, szenvedély, ima és száguldás – tudta ez a Beethoven, mi kell a Liszt-kukacok közönségének!

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa el a lámpát, biztosan meggyulladt a kredenc… Dehogy… hiszen ez a vekker… A vekker csönget… De hiszen akkor fél hét van már… fel kellene kelni.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!