Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bélamese - Óbudai Danubia Zenekar
2

Bélamese - Óbudai Danubia Zenekar

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 15. szombat, 10:30

Bartók zenéje nem „modern”, nem valami nehéz és disszonáns izé. Ezt csak a felnőtteknek kell leírni még mindig néha (szégyenkezve bár), a gyermekeknek viszont evidens: ezek a művek komplett mesevilágokat tárnak fel, egyértelműen és varázslatos színekben. Illyés, Mikszáth és Weöres a nyelvben, Bartók a hangokban lubickolva mesél és varázsol, sűrű sötét erdőt, napfelkeltét, dérlepte síkságot vagy fülledt, nyári éjszakát, bogarak rejtekhelyét az esőverte levelek között. Természet, színek és ÉLET – ez Bartók zenéje, és ezt az utat járhatják be velünk a gyermekek ezen az egy órás kalandtúrán, akiknek ismerős lesz minden táj és lépés!

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!