Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bencs estek - Többszemközt: Munkácsi Anitával és Nagyidai Gergővel

Bencs estek - Többszemközt: Munkácsi Anitával és Nagyidai Gergővel

A Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 30. kedd, 19:30

2019. július 30-án a Móricz Zsigmond Színház egyik színészházaspárja lép a Bencs Villa pódiumára. Nagyidai Gergő és felesége Munkácsi Anita lesz a villa vendége.
Lételemük a színház és az alkotás. Gergő nemcsak játszik a színpadon, de fel is készít a szereplésre, hiszen színpadi mozgást tanít a nagykállói gimnázium dráma tagozatán. Emellett gyerekeket oktatat a brazil jiu jitsu alapjaira. Anitával elszántan harcolnak a kóbor állatok védelméért. Kreatív és sokszínű egyéniségüknek köszönhetően érdekes történetekből garantáltan nem lesz hiány.

Ajánlatunk


A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!