Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bencs estek - Többszemközt: Tamás Attila

Bencs estek - Többszemközt: Tamás Attila

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, érdekes beszélgetés és zenei csemegék várják Önöket a Bencs Villában január 29-én, 17.30-tól.  több

A Bencs Villában a Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez január 29-én is.

Milyen úton jutott el a bánkis diák a művészeti iskola igazgatói székéig? Hogyan állítható a zene és a színház a bűnmegelőzés szolgálatába? Előny-e, ha a tanítványból kolléga lesz? Miért jó, ha a zenész több formációban is szerepel? Ezek és más kérdések is elhangzanak majd január 29-én a Bencs Villában. Tamás Attila, a Móricz Zsigmond Színház zenei vezetője, a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Iskola igazgatója válaszol majd, aki nem egyedül érkezik: vendégeket is hívott, így több ismert színész, énekes, zenész is színpadra lép az est folyamán.

Ajánló


A nagysikerű film (Addig jár a korsó a kútra…) színházi változata mulatságos szatíra…

Giacomo Puccini: Manon Lescaut Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

FEJES ENDRE – PRESSER GÁBOR: JÓ ESTÉT NYÁR, JÓ ESTÉT SZERELEM A SZINDRA…