Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bende Zsolt Quartet – Cycle of Change

Bende Zsolt Quartet – Cycle of Change

Bende Zsolt kvartettje a straight ahead jazz mai kornak megfelelő változatát játssza, nagy meggyőző erővel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 20:00


Közreműködik:

Bende Zsolt - gitár
Balázs József - zongora
Orbán György - nagybőgő
Balázs Elemér - dob

Történeteik azonnal magával ragadják a hallgató fantáziáját, miközben teljesen emeberközeliek, nagyot mondástól mentesek. A lemez eredeti szerzeményeit a változás és az utazás ihlette, de azt is kihallani belőle, hogy félreérti a változás lényegét, aki nem látja az állandó összetevőket. A gitáros-zeneszerző kiegyensúlyozott, harmonikus egyénisége átüt a témákon, melyek előadásához 2016-ban újjáalakított kvartettje ideális partnernek bizonyult a csúcstechnikájú stúdióban.

Bende Marosvásárhelyen nevelkedett, Budapesten jegyezte el magát egy életre a jazzel és nemsokára a jazzoktatás fellegvárában, a bostoni Berklee-n kötött ki, ahol kitüntetéssel diplomázott. Azóta Angliában dolgozott a legtöbbet, tanít és turnézik, de a magyar jazzélethez is ezer szállal kötődik. Balázs József zongorista akkordjainak változatos, meleg színei, Orbán György bőgős rohanni ugyanúgy, ahogy álmélkodni is képes sétáló basszusai és a zenekarvezetőként is nagy hírnévre szert tett Balázs Elemér dobos minden hangulatot alátámasztani képes dobolása adják az alapot ahhoz, hogy Bende gördülékeny mesélése, közvetlen, azonnal barátira váltó hangja mindenkihez szólhasson.” (Zipernovszky Kornél kísérőszövege a Bende Zsolt Quartet most megjelenő Cycle of Change című lemezéhez.)


Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

 

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!