Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Benne vagy

Benne vagy

Dágvány, napjainkban. Lacibát megütötte a guta. Lánya, Szilvi próbálja tovább vinni a kis lábtörlőgyártó céget, Gépkezelő Tibivel kitermelni legalább a hitelrevalót. Roland, „az ügyvezető” a roncs furgonnal teríti a környéken az árut. Aztán összefut Endrével, a kamaszkori haverral, aki megkínálja egy területfejlesztési bombaüzlettel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 27. csütörtök, 17:00

Neptun Brigád előadása
Kovács Dániel Ambrus: Benne vagy
 
tragikomédia egy részben
kamaratermi előadás / Krúdy Kamara Színpad
 
Dágvány, napjainkban. Lacibát megütötte a guta. Lánya, Szilvi próbálja tovább vinni a kis lábtörlőgyártó céget, Gépkezelő Tibivel kitermelni legalább a hitelrevalót. Roland, „az ügyvezető” a roncs furgonnal teríti a környéken az árut. Aztán összefut Endrével, a kamaszkori haverral, aki megkínálja egy területfejlesztési bombaüzlettel. Roland, aki torkig van, benne van.
 
Az érvényesülés nem csak szakmai, még kevésbé emberi kiválóság kérdése. Mit kell megtennünk, mit kell tudnunk azon túl, hogy jól végezzük a dolgunkat? Milyen képességek kellenek ahhoz, hogy előbbre jussunk? Mikor lesznek az ábrándos kamaszokból cinikus középvezetők? Idealistákból törtetők? És mi lesz azokkal a szintén tehetségesekkel, rátermettekkel, akiknek nem sikerül? Mi legyen a szelídekkel? Mi legyen a tisztességesekkel?
 
Mit tehetünk, ha kiderül, az a személyiség, akinek ismerjük magunkat, nem kompatibilis azzal a közeggel, amiben működni kénytelen?
 
Szereplők:
Cégvezető Roland – Chován Gábor
Partner Endre – Jankovics Péter
Tulaj Szilvi – Messaoudi Emina
Akiagépmellettáll Tibi – Ficzere Béla
 
produkciós vezető: Sáfrány Eszter
dramaturg konzultáns: Róbert Júlia
asszisztens: Rohály Hanna
látványtervező: Kovács Dániel Ambrus
hangfelvétel: Baksa Imre
 
Rendező: Kovács Dániel Ambrus
 
Az előadás időtartama: 1 óra 20 perc, szünet nélkül. 

Ajánlatunk


Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa el a lámpát, biztosan meggyulladt a kredenc… Dehogy… hiszen ez a vekker… A vekker csönget… De hiszen akkor fél hét van már… fel kellene kelni.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!