Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


BFTZ 166

BFTZ 166

Karmester:
Dénes István

Közreműködik:
Fejes Krisztina – zongora,
Kállai Ernő – hegedű,
a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara

Tervezett műsor:
Vajda János: Filharmóniai ünnepi nyitány
Bartók Béla – Dénes István: Román népi táncok Sz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 19:30

Kodály Zoltán 86 évvel ezelőtt zenekarunknak ajánlotta a Galántai táncok c. művét, mely azóta is minden hazai együttes repertoárján szerepel. Elődeink eme kezdeményezését folytatva kértük fel Vajda Jánost, korunk egyik legismertebb zeneszerzőjét egy új szimfonikus mű megírására, mely várhatóan szintén meghatározó zeneműve lesz a következő évtizedeknek, és első ízben koncertünkön hangzik majd el. 
A Vigadó meghatározó helyszín Magyarország zenei életében. A megnyitását követően 1865-től lett otthona hazánk első hivatásos, rendszeresen koncertező szimfonikus együttesének, a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarának, és számos korszakalkotó kulturális esemény helyszíneként is szolgált. Többek között itt zajlott Mahler I. szimfóniájának ősbemutatója zenekarunk előadásában, szinte napra pontosan 130 évvel ezelőtt, 1889-ben. Koncertünk tehát egyfajta időutazásként tekint a múltba, és hív életre új értékeket a jövő számára. 
A hangversenyen számos zenekari átirat hangzik el Dénes István munkája nyomán, így több ismert dallamot újragondolt, néhol „átszínezett” köntösbe bújtatva hallhatnak majd ünnepi rendezvényünkön.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!