Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bill Frisell & Skúli Sverrisson

Bill Frisell & Skúli Sverrisson

Bill Frisell az utóbbi három évtized egyik legnagyobb hatású gitárosaként nem igényel bemutatást: többször koncertezett Magyarországon, a Müpában is, ahol az izlandi Skúli Sverrissont is hallhattuk 2007-ben Laurie Anderson zenei rendezőjeként és basszusgitárosaként.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 8. szerda, 20:00

Frisellhez hasonlóan Sverrisson is nagyon sokoldalú zenész - ezt jól példázza néhány név azok közül, akikkel már együttműködött: Ryuichi Sakamoto, Derek Bailey, Lou Reed, Jon Hassell, David Sylvian, Arto Lindsay, Allan Holdsworth, Jóhann Jóhannson. A duó többnyire Sverrisson szerzeményeit játssza, melyeket kifejezetten 2018-ban Strata címmel megjelent közös lemezükre írt. Izlandiként Sverrisson játékára is jellemző a skandináv országok éteri, bensőséges, nagy tereket nyitó jellege, mellyel közvetlen rokonságba állítható Frisell zenei világa.
A két zenész sokáig nem ismerte egymást személyesen, de mint utólag kiderült, mindketten rendszeresen hallgatták egymás lemezeit, és vártak a lehetőségre, hogy együtt zenélhessenek. A lemez, bár első zenei találkozásuk lenyomatát őrzi, a felvétel a stúdióban jelen levő kiváló rendező, Jim Jarmush elmondása szerint olyan hipnotikus és szinte már szürreálisan ihletett módon, szavak nélkül zajlott, mintha egy testvérpár zenélt volna.
A duó rövid európai turné keretében lép fel a Müpában - a koncert különleges és talán soha vissza nem térő alkalom, mely bizonyára mély nyomot hagy majd a hallgatóságban.

gitár: Bill Frisell
basszusgitár: Skúli Sverrisson

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!