Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Boldizsár Ildikó és Szervét Tibor előadása- Visszaadtad az élőképességem

Boldizsár Ildikó és Szervét Tibor előadása- Visszaadtad az élőképességem

Gyakori motívum a mesékben, hogy az egyik szereplő átmeneti időre életképtelenné válik: kővé dermed, üvegkoporsóba kerül, nádszálba vagy más növénybe záródik, szörnyeteggé változva messze kerül egykori önmagától vagy egyszerűen csak "elfelejt" örülni, nevetni, sírni. Közös ezekben a motívumokban, hogy mindegyik szereplő saját erőforrásától záródik el, s helyzetük első pillantásra teljesen reménytelen.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 19:00

"Visszaadtad az élőképességemet!"

Boldizsár Ildikó  és Szervét Tibor estje

Gyakori motívum a mesékben, hogy az egyik szereplő átmeneti időre életképtelenné válik: kővé dermed, üvegkoporsóba kerül, nádszálba vagy más növénybe záródik, szörnyeteggé változva messze kerül egykori önmagától vagy egyszerűen csak "elfelejt" örülni, nevetni, sírni. Közös ezekben a motívumokban, hogy mindegyik szereplő saját erőforrásától záródik el, s helyzetük első pillantásra teljesen reménytelen.

Aztán történik valami, és minden megváltozik. Szervét Tibor és Boldizsár Ildikó összegyűjtötte azokat a megküzdési módokat, amelyek ilyen helyzetben nemcsak a mesehősöknek, hanem az élőképesség megőrzésére vagy visszakapására vágyóknak is útmutatóul szolgálhatnak. Ráadásul beszélgetésüket élőszavas mesemondással színesítik majd.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

zenés party két részben

Ajánló


Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!