Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bolyongók
2

Bolyongók

Zenés űrexpedíció - gyerekeknek gyerekekkel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 30. szombat, 10:30

Bolyongók

Szárnyati! Hallasz minket? Vétel. Amióta elhagytuk a bolygót, semmit nem hallunk felőled. Mégis minden percben érezzük, hogy velünk vagy. A fülünkben kopognak a szavaid, rímeid, minden, amit tőled kaptunk. Szeretnénk megköszönni. Talán eljut hozzád ez a palackposta. Mi elindultunk a Föld felé. De még hosszú út áll előttünk. Sok mindent kell megbeszélnünk. Azt hiszem, nagy felfedezés küszöbén állunk. A felnőtté válás küszöbén. Szárnyati Géza, te ismeretlen, mégis ismerős lény, megmutattad nekünk, földi bolyongóknak, hol kezdjük. Megmutattad, mihez nyúljunk, ha elakadunk. Hogy ne csak túléljünk. Éljünk. Felelősek vagyunk a döntéseinkért. És van remény új világokat felfedezni. Külön-külön. És együtt is. Eszter voltam. Adás vége.

A színdarab Arany János, Buda Ferenc, Kosztolányi Dezső, Szabó Lőrinc, Szabó Magda, Tóth Árpád, Zelk Zoltán és Weöres Sándor verseinek felhasználásával készült.

Szereplők:
Puskás Péter / Kovács Lotti / Szilvási Judit / Csányi Áron / Harsányi Márk / Haszonics Anett /
Majer Jázmin / Náray-Kovács Zsombor / Neuhauser Emil Béla / Papp-Horváth Levente / Tóth Ákos

Rendező: Szemenyei János

Az előadás megtekintését 10 éves kortól ajánljuk!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!