Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Bon Bon Matiné - Mikulás kesztyűje (Interaktív zenés mesejáték)

Bon Bon Matiné - Mikulás kesztyűje (Interaktív zenés mesejáték)

A Görömbő Kompánia magyar népmesék zenés-táncos bemutatásán keresztül hosszú évek óta népszerűsíti a népzenét.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 10:00

A Mikulás kesztyűje című műsorukban Petinek különböző kalandokon kell keresztülmennie ahhoz, hogy megtalálja Mikulás kesztyűjét. Az előadás a duda, a tekerőlant és további népi hangszerek bemutatásán túl bemutatja a gyerekeknek, miről szól Mikulás ünnepe a népi hagyományok szerint.

 

A Görömbő Kompánia tagjai:

 

Prekler Kata – tánc

A Kompánia táncosa, gyermektáncoktató, óvodapedagógus, a Magyar Pedagógiai Társaság Hagyományismereti Szakosztályának vezetőségi tagja. Több mint tíz esztendeje táncol, és mint óvodapedagógus foglalkozik kisgyermekek népzene- és néptánckultúrájának fejlesztésével.

 

Romháti Krisztián – tekerő

A Népművészet Ifjú Mestere, a Magyar Tekerőzenekar tagja, az Óbudai Népzenei Iskola munkatársa. A tekerő mellett citerán és dobon is játszik.

 

Koroknai Szabolcs – duda

A Bethlen Gábor Hagyományőrség Egyesület, a Héttorony Hangászok együttes tagja.

 

Horti Zoltán – mesélő

A Magyar Nemzeti Múzeum Históriás Történeti Játszóházának tagja, a Kalamajka Táncház játszóházának vezetője.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!