Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Borbély László - In memoriam Glenn Gould

Borbély László - In memoriam Glenn Gould

Borbély László, a hazai fiatal zongoraművész-generáció egyik kiemelkedő előadója ezen az estén válogatott műsorával a hóbortos-zseniális kanadai zongoristának állít emléket. Az elhangzó darabok mind részét képezték Glenn Gould repertoárjának, legyen szó koncertekről vagy stúdióban rögzített felvételekről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 6. kedd, 19:00

Glenn Gould a 20. század egyik legismertebb és legkiválóbb zongoristája. A különc figuraként ismert előadóművész sok furcsaságának egyike, hogy pályája csúcsán, 31 évesen abbahagyta a koncertezést, és úgy döntött, hogy stúdiófelvételek készítésének szenteli életét. Felvételein Bach és Beethoven művei domináltak, ám szívesen játszott a barokk korszakot megelőző komponistáktól és a modern zeneszerzőktől is, viszont – és itt van egyediségének egy újabb példája – tudvalevő, hogy nem kedvelte a romantikus zongorista-zeneszerzők többségét.

Sweelinck: d-moll fantázia, SwWV 259
Schönberg: Zongoraszvit, op. 25
Berg: Zongoraszonáta, op. 1
J. S. Bach: J. S. Bach: A fúga művészete, BWV 1080 – Contrapunctus II, IV, VII
Beethoven: 30. (E-dúr) zongoraszonáta, op. 109
Bizet: Kromatikus változatok

Borbély László (zongora)

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

bohózat két felvonásban

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!