Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Borból lett művészet: Dragomán György és a Villányi Cabernet Sauvignon

Borból lett művészet: Dragomán György és a Villányi Cabernet Sauvignon

A Borból lett művészet egy különleges felolvasóest-sorozat. Hét alkalom, hét szerző, hét mű, hét bor. Mert minden palack egy külön történet. A mai est vendége Dragomán György író, valamint Debreczeni Mónika, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatója.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 12. csütörtök, 19:00

„Amikor felnéznek, a szótlan erdész már ott ül velük, az asztal túlsó oldalán. Poharat tol eléjük, bort tölt, nekik is, magának is. Bólintanak, isznak, a szótlan erdész leteszi a poharat, halkan, elégedetten sóhajt egyet, végigsimít a malomkő mohás testén.”

A Vylyan Pincészet hét kortárs magyar írót és költőt kért fel arra, hogy merítsenek ihletet prémium boraikból. Az így született versek és novellák esszenciájából művészi rajzokat varázsolt az alkotó kéz, amelyek immár címkék formájában ékesítik a borospalackokat.

A Borból lett művészet egy különleges felolvasóest-sorozat. Hét alkalom, hét szerző, hét mű, hét bor. Mert minden palack egy külön történet.

A mai est vendége Dragomán György író, valamint Debreczeni Mónika, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatója.
Beszélgetőtárs: Juhász Anna irodalmár
Közreműködik: Seress Zoltán színművész.

Jegytípusok:
Kóstoló: részvétel az esten és egy pohár bor
Borbarát: részvétel az esten, egy pohár bor, valamint egy palack művészi címkés Vylyan Villányi Cabernet Sauvignon, amit a helyszínen lehetőség lesz dedikáltatni a szerzővel

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!