Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


BorHarmóniák - Bohém válogatás - vendégek: Kathona Krisztián és a Szeder duó

BorHarmóniák - Bohém válogatás - vendégek: Kathona Krisztián és a Szeder duó

A magyar borvilág klasszikusaival és új szereplőivel találkozhatnak, akik a saját borválogatásaikat mutatják be. Hozzájuk társulnak ismert zenészek, művészek, művésztanárok, különleges, egyedi ízt adva egy-egy estéhez.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 19:00

BorHarmóniák – Kóstoló minőségi borokból és kultúrából

A BorHarmóniák sorozat elindításával szeretnénk megszólítani és egy-egy kellemes estére hívni mindazokat, akik a magyar minőségi borok, készítőik és szakértőik megismerésén túl minőségi kulturális élményre is vágynak.

Mit kínálunk?

A magyar borvilág klasszikusaival és új szereplőivel találkozhatnak, akik a saját borválogatásaikat mutatják be. Hozzájuk társulnak ismert zenészek, művészek, művésztanárok, különleges, egyedi ízt adva egy-egy estéhez.

A rendezvény a Borháló Nyugati Borszaküzlettel közös szervezésben valósul meg.

 
Bohém válogatás
2019. április 25., csütörtök – 19.00-21.30

Az est programja:    
Kathona Krisztián, a Borháló alapítójának Borháló válogatás borsora
Szeder duó akusztikus koncertje
Magyar nyelvű könnyűzene francia sanzonnal, jazzel, folkkal átitatva.

Szeder zenéje olyan, mint ő maga, bohó és édes, ami minden körülmények közt jól esik, még akkor is, amikor valami fanyarabbra vágynánk. Szabó Krisztina Szeder remek gitárjátékát és brutálisan jó hangját tökéletesen kiegészíti Szabó Árpád hegedűs varázslása, hisz ez a hangszer sem csak akkor szól, ha a vonó a húrokhoz ér.

Ajánlatunk


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!