Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


5 500 Ft
Klauzál Ház Udvar

Aktuális előadások



Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész hosszú évek óta gyűjti magyar írók, költők, művészek, politikusok szerelmes leveleit. Az Írjál és szeressél című könyvében a kultúrtörténet legszebb, legérdekesebb vagy éppen legfelháborítóbb szerelmes levelei és azok keletkezésének történetei kaptak helyet. Ezekből válogatva született meg az előadás.

Nyáry Krisztián és Náray Erika olyan híres párok levelezését tárja elénk, megtűzdelve oda illő dalokkal, mint például Móricz Zsigmond és Simonyi Mária, Mikszáth Kálmán és Mauks Ilona, Örkény István és Nagy Angéla, Karinthy Frigyes és Gordon Ibi valamint Böhm Aranka, de Ady Endre és Brüll Adél viharos viszonyára és fájdalmas szakítására is fény derül.

Mai életünkben folyamatosan gyors reakcióra, viszontválaszra várunk, holott a levelek és üzenetek értékét régen épp a várakozás, a vágyakozás (is) adta. A szerelemhez is hozzátartozott a távolság. A másik hiányából fakadó erős érzelmek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az utókor színes, változatos és izgalmas levelezéseket olvashasson, így sokkal hétköznapibbá és „elérhetőbbé” válnak számunkra íróink, költőink.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!