Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


BRDM-2 HARCKOCSI VEZETÉS
2

BRDM-2 HARCKOCSI VEZETÉS

Ajándékozz élményt, válassz kalandot!
Egy megszállott mátrai gyűjtő jóvoltából a csapat kipróbálhatja a BRDM-2-es harckocsikat és akár vezethetik is őket egy misszió során.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A küldetés része a GAZ 66-os, egy Csepel 3440-es, illetve a GAZ69 és a Luaz kétéltű megismerése is. A feladat teljesítése során a magyar honvédség által használt fegyverekkel is megismerkedhetnek a résztvevők.
Az elsőként a szovjet hadseregben rendszeresített BRDM-2 péncélozott jármű, több mint 38 országban teljesített szolgálatot, az első modell 1962-ben gurult ki a Nyizsnyíj Novgorod-i gyár kapuján.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
Nehézségi szint: 2.
Létszám: 8-15 fő
Korosztály: 8-99 év
Programidő: 2 óra
Szezon: egész évben
Kezdési időpont: 09.00-17.00 között bármikor
Helyszín: Gyöngyös, találkozási pont HSB1.
Az ár egy csoportra vonatkozik (2-15 fő).

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa el a lámpát, biztosan meggyulladt a kredenc… Dehogy… hiszen ez a vekker… A vekker csönget… De hiszen akkor fél hét van már… fel kellene kelni.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!